Hirdetés

Rendezőt kapott a Flash mozi

|

Miközben a sorozatos Flash már a harmadik évadára készül, addig a filmes változat körül csak a gondok vannak. Ezúttal egy újabb rendezőt kellett találnia a Warnernek és talált is, de meglepő lesz, hogy kit.

Hirdetés

Még áprilisban futott be a szomorú hír, hogy kreatív nézetkülönbségekre hivatkozva Seth Grahame-Smith távozott a The Flash film éléről, a Warner Bros. pedig azóta lázasan kereste a lehetséges utódját, aki a Grahame-Smith által írt forgatókönyvből ledirigálja a projektet.

Hirdetés

A Deadline értesülései szerint a mindvégig türelmesen váró Ezra Miller-t nem más fogja rendezni, mint a kritikusok által is elismert Dope-ot készítő Rick Famuyiwa, aki emellett olyan filmjeiről ismert (?), mint a Házasodik a család, a Hip-hop szerelem, a Mondd, testvér! és a Srácok. Famuyiwának eddig még nem volt lehetősége blockbusterben kipróbálnia magát, de a Flash mozi tökéletes alkalom arra, hogy bizonyíthasson. 

Miller villámgyors szuperhőse egy cameó erejéig már felbukkant a Batman Superman ellenben, legközelebb pedig a 2017. november 17-én bemutatkozó Igazság Ligájában láthatjuk, mielőtt önálló filmje 2018. március 16-án megjelenne.

Ti örültök a Warner választásának?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.