Hirdetés

Részletek a Flash/Supergirl musical és a négy DC sorozat közötti crossoverről

|

Greg Berlanti, a The CW-féle DC sorozatok atyja érdekes információkat árult el egyre csak közelgő terveikről.

Hirdetés

Az Arrow, a The Flash, a Legends of Tomorrow és a Supergirl sorozatok producere, Greg Berlanti az IndieWire-nak nyilatkozott az egyre csak közelgő folytatásokról és a tervezett crossoverekről. Az interjú során például a Flash/Supergirl musical epizódokra is kitért, amiket nagyjából senki sem tud hová tenni és elképzelni már a bejelentésük óta, melyre még a Television Critics Association rendezvényen került sor. 

Hirdetés

Épp befejeztük az őszi crossoverek megírását, és most találjuk ki, hogyan valósítsuk meg őket. Talán ez a legnagyobb kihívás az egész évben, most pedig három műsoron keresztül csináljuk! Jövőhéten a musical epizódok kapcsán kezdjük el a tárgyalásokat. Van néhány ötlet a fejemben a hangszínt és stílust illetően, de csak most kezdünk el beszélni arról, hogy mik is a lehetőségeink. Szeretném, ha egy új, eredeti dalt írnánk. Amint sikerül megegyeznünk, lesznek bejelentések a dalokról.

Berlanti azt nem árulhatta el, hogy pontosan kikkel is zajlik majd ez a bizonyos tárgyalás, de elmondása szerint már nagyon izgatott miatta. A továbbiakban arról a crossoverről olvashattok további részleteket, ami a négy The CW-féle DC sorozat között lesz esedékes még idén ősszel:

Megpróbálunk elmesélni egyetlen történetet három különböző produkcióban, melyek három különböző egységként futnak. Ki kell találnunk, mikor és honnan veszünk kölcsön egy-egy színészt. Egy összefüggő sztorit mesélünk el; ennek része a Supergirl is, de a történet nem ott veszi kezdetét. Vannak karakterek, akik megjelennek az epizódjában, de a történet a The Flashben indul, majd folytatódik az Arrowban és a Legends of Tomorrowban. Most már elkezdjük megtervezni hozzá a rosszfiúnkat, és lesz egy csomó időnk gondolkodni a vizuális hatásokon is. Épp ma tartottam a kezemben a három forgatókönyvet - 180 oldalnyi anyag. Ez egy háromórás történet, kvázi egy miniszéria. 

Mind a négy sorozat következő szezonja jövő hónapban tér vissza, kezdve a Flash-sel október 4-én, majd jön az Arrow 5-én, a Supergirl 10-én, a sort pedig a Legends of Tomorrow csapata zárja 13-án. Izgalmas sorozatos szezon elé nézünk, elég már csak ezeket számításba venni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.