Hirdetés

Flash vs. Higanyszál: Összecsap a két gyorshajtó - Videó

|

Hirdetés

Olykor kifejezetten érdekes és szórakoztató videókat találni netszerte, és az ismahawk csatornája kétségtelenül szolgál ilyenekkel. Danny Shephard és Jeremy Le lelkes geekek, akik a Nightwing websorozatuk mellett már egymásnak eresztették korábban a Zöld Íjászt és Sólyomszemet, valamint Deadpoolt és... ööö... Deadpoolt, mármint az igazit, akit nem rég Ryan Reynolds megformálásában is láthattunk a vásznakon, és a 2009-es, X-Men: Kezdetek - Farkas bélit is, akit... ööö... Ryan Reynolds játszott. Szintén. Legutóbbi videójuk még karácsony előtt került fel a világhálóra, de csak most kezd igazán különálló életet élni, amelyben a Skarlát Gyorshajtó, azaz Flash, és Higanyszál (az Ultron kora féle) futnak versenyt egymással. A rajongói kivitelezés és olcsóság ellenére bámulatos a megvalósítás (khm... Pannónia kapitány), tele temérdek utalással a sorozatra és a filmre, emellett még izgalmas is, nem kevésbé az, ahogy maga a kis epizód készült. Nektek hogy tetszik a végeredmény? Szerintetek ki győzne? https://www.youtube.com/watch?v=VwcQY-d0I_g https://www.youtube.com/watch?v=-E56fb9oMKA

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.