Hirdetés

Florence Foster Jenkins - Howard Meryl Streep zongoristája lesz

|

Hirdetés

Az Agymenők (The Big Bang Theory) Howardja, Simon Helberg aláírt Meryl Streep és Hugh Grant mellé a Florence Foster Jenkins névre keresztelt dramedyre, amelyet a már hatvannál is több rendezéssel büszkélkedhető Stephen Frears (Philomena - Határtalan szeretet, Chéri - Egy kurtizán szerelme, Veszedelmes viszonyok) készít. Streep a 20. század elején élt címszereplő hölgyet viszi vászonra, akinek olyan kapcsolatai, vagyona, befolyása és szerencséje volt, hogy énekesnővé vált, csak egy bökkenő volt: énekelni azt nem tudott, sőt sokan minden idők legrosszabbikának tartották és így minden egyes előadáson nevetségessé tette magát. Hellberg azt a Cosme McCoon nevű fiút alakítja majd, aki zongorán kísérte Jenkinst, míg Hugh Grant a hölgy inasát kelti életre, akinek az a feladata, hogy megvédje őt a felismeréstől, hogy a macskák nyivákolása is viselhetőbb a művészeténél. A Florence Foster Jenkins Nicholas Martin (Kisvárosi gyilkosságok, Big Bad World) forgatókönyvéből készült, de dátummal egyelőre nem rendelkezik.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.