Hirdetés

Fogjunk tolvajt! - Alfred Hitchcock feldolgozva

|

Szívből reméltem, hogy a nagy feldolgozási és reboot láz nem éri el Alfred Hitchcock remekműveit, de bekövetkezett legnagyobb félelmem: mégis hozzányúlnak!

Hirdetés

1955-ben hozta létre a rettegés nagymestere a Fogjunk tolvajt! című thrillert, amelyben Cary Grant és Grace Kelly alakította a főbb szerepeket. Ismétlem, hatalmas filmről beszélünk, olyanról amely sokkal inkább jelent egyet az érték fogalmával mint sok ékszer, de Hollywood-ban ezt sem tisztelik és információim szerint fel kívánják doglozni ezt is. A valóban horrornak tűnő cselekedetet a Piranha 3D forgatókönyvírója, Josh Stolberg követheti el a Paramount beleegyezésével... További információk szerencsére nincsenek a projektről. Miért kell ezt, ó uram, mondd miért?!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.