Hirdetés

Fogyassz egy rövidet: Lenni, vagy nem lenni?

|

Hirdetés

Hétvégén volt 400 éve, hogy meghalt a világirodalom legnagyobb alakja, William Shakespeare, aki drámában és komédiában is felejthetetlent alkotott. Ennek örömére a britek - akiknél Shakespeare szellemét már az anyatejjel együtt magukba szívják a gyerekek és nem is csoda, hogy a szigetország egyik legfőbb exportcikkének kiváló színészei minősülnek - egy kis szkeccsben emlékeztek meg "Lándzsarázó Vilmos" munkásságáról, természetesen nem otthon hagyva legendásan önironikus humorérzéküket és mi is lehetett volna erre alkalmasabb, mint a jó öreg "Lenni, vagy nem lenni?" monológ a Hamletből és annak helyes hangsúlyozása. A BBC szkeccsében az angol színház és filmvilág legnagyobbjai, mint Benedict Cumberbatch, David Tennant, Rory Kinnear, Ian McKellen, Judi Dench, valamint a nálunk nem annyira ismert Tim Milchin, Harriet Walter és Paapa Essiedu értekezett eme létfontosságú kérdésről egy meglepetésvendéggel. https://www.youtube.com/watch?v=Lvcq2lGZ-2c

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.