Hirdetés

Földönkívüliekről szóló dokusorozathoz adja a nevét J.J. Abrams

|

Abrams továbbra is a csillagok közé tekint.

Hirdetés

Most, hogy maga mögött hagyta J.J. Abrams a Star Wars-univerzumot, kvázi pihenésképpen egy olyan projekthez adja a nevét (a Bad Robot nevű produkciós cége képében), amely hasonlóan megoszthatja a nézőket, viszont mindenképpen érdekesnek mutatja magát. A Showtime csatorna számára készül egy négyrészes minisorozat, amely azt mutatja be, hogy az emberek milyen érdeklődéssel viseltetnek aziránt a téma iránt, hogy vajon van-e valami élet a Földön túl. 

Hirdetés

A sorozat rendezői Mark Monroe és Paul Crowder, a négy epizód pedig arra is nagy hangsúlyt fog fektetni, hogy a kormány miként viszonyul a kérdéshez és hogy vajon mi lehetett annak a bizonyos 2017-es New York Times cikknek a hátterében, amelyben a Pentagon megerősítette: a haditengerészet egynémely tagja idegen eredetű repülő tárgyakkal került érintkezésbe. Értelemszerűen pedzegetni fogják majd azt is, hogy mi érdeke lehet a kormánynak abban, hogy ennyire titkolózzon ezeket a dolgokat illetően, illetve feltehetően sok izgalmas példát fel fognak majd hozni a négy óra alatt. 

Az UFO 2021. augusztus 8-án fog debütálni a Showtime-on, a produceri feladatokat pedig Maren Domzalski és Paul McGuire látják el. Kíváncsian várjuk. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.