Hirdetés

Folyatást kaphat a WaterWorld?

|

A SyFy gondolt egyet és azon töri a fejét, hogy folytatást készítene a WaterWorld című filmről, amelyben Kevin Costner alakíthatta a poszt-apokaliptikus, vízzel borított világ főhősét.

Hirdetés

A SyFy nem csupán egyedül eszelte ki eme borzalmas ötletet, hanem a Universal Pictures vezetőivel együtt fontolgatják erősen, hogy elkészíthetnék a WaterWorld folytatását. Azt jelenleg még nem kötötték az orrunkra, hogy egyből a mozikban kezdene a produktum vagy megmarad ünnepek alatt sugárzott tv filmnek, de a költségvetés elmaradna az első rész 180 milliós büdzséjéből. Arról szintén nem szól a fáma, hogy Kevin Costner visszatérhet-e a főszerepben, de mivel felette ő sem lett fiatalabb, talán új színész után néznek. A SyFy egyébiránt a B kategóriás, szinte nézhetetlen filmjeiről híres, így elképzelésünk sincs, hogy a Universal miért áll le egyáltalán vele tárgyalni...

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.