Hirdetés

Folytatás készül az élőszereplős Az oroszlánkirályhoz, méghozzá Oscar-díjas rendezővel!

|

Meglepődött valaki?

Hirdetés

Habár a szakma finoman szólva sem volt megelégedve Az oroszlánkirály 100%-ig CGI, vagyis szakmai nyelven fotorealisztikus látványvilágú változatával, mindazonáltal Jon Favreau rendezése rekordbevételt hozott a mozikban több mint másfél milliárd dollárral, amivel leelőzte az összes eddigi előszereplős remake-et. Ezt látván nem akkora meglepetés, hogy a Disney levonta a megfelelő következtetéseket, majd neki is látott a folytatásnak.

Hirdetés

A Deadline azt írja, hogy a The Mandaloriannal foglalatoskodó Favreau helyét Barry Jenkins veszi át a rendezői székben, akit elsősorban az Orvosság búbánatra, a Ha a Beale utca mesélni tudna és a Holdfény című film tett ismertté, utóbbival ráadásul több tucat díjat is nyert, amelyek közül a legkiemelkedőbb a legjobb filmnek járó Oscar-díj. Ezzel szemben a forgatókönyvet ugyanaz a Jeff Nathanson vetette papírra, aki az első rész esetében is.

Ami meglepőbb lehet, hogy a film nem egészen a korábbi rajzfilmfolytatást (Az oroszlánkirály 2. - Simba büszkesége) adaptálja, hanem részben új ötleten fog alapulni. A portál úgy fogalmazott, hogy miközben a történet halad majd előre, egyúttal tovább fogja mélyíteni a szereplők mitológiáját is, beleértve Mufasa eredettörténetét. Ezt a narratívát A Keresztapa második részéhez hasonlóan kell elképzelni, szóval könnyen lehet, hogy nem kell lemondanunk Kiara és Kovu románcáról, és az eddig nem látott jeleneteket azért teszik hozzá, hogy a folytatás ne ismét az eredeti rajzfilm fantáziátlan másolása legyen.

Legyen bárhogyan, nem biztos, hogy még egyszer készen állunk a CGI-állatok érzelemmentes "játékára". 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.