Hirdetés

Folytatások rövidhírei: Halálos Iramban 6, Szellemlovas 3, Hancock 2, stb.

|

Megannyi film folytatásáról hallhattunk az utóbbi időben pletykákat innen vagy onnan, s mivel egy teljes hírként nem állják meg a helyüket, összeszedtük nektek a folytatások információinak legjavát.

Hirdetés

Halálos Iramban 6 - Dwayne Johnson értesülései szerint májusban kezdik forgatni a hatodik részt de az eddigi pletykákkal ellentétben nem egyszerre forgatják a hetedikkel.
Tintin kalandjai 2 - Steven Spielberg elárulta, hogy mindenképpen elkészítik a folytatást, de előbb megvárja, míg Peter Jackson barátja és egyben a film producere végez a Hobbit munkálataival.
Szellemlovas 3 - Mark Neveldine és Brian Taylor szeretné elkészíteni a harmadik Szellemlovas epizódot, ráadásul a stúdió is hajlik a dologra, ezért bőszen tárgyalnak a dologról.
Kabinláz 3 - Annyi bizonyos, hogy az Altitude rendezője, Karee Andrews készítheti a harmadik részt, ami a legelső rész előzménye lesz.
Hancock 2 - Peter Berg rendezőnek állítólag rengeteg ötlete van a folytatáshoz, az egyik változatban arra derítenének fényt, hogyan lehet Hancock-ot megölni.
Tapló télapó 2 - Billy Bob Thornton egy interjúban elárulta, hogy szerény véleménye szerint már jövőre mozikban láthatjuk a folytatást.
Szellemírtók 3 - Állítólag Dan Ayrkoyd egy interjúban cáfolta, hogy Bill Muray elégedetlen lett volna a harmadik rész forgatókönyvével, ennek ellenére azt is hozzátette, hogy ha nem tetszene neki, nélküle is elkészítenék a folytatást.
Beattlejuice 2 - Michale Keaton szívesen visszatérne a főszerepben és Seth Grahame-Smith is érdeklődik a dolog iránt, de jelenleg temérdek projektje van így elhúzódik a dolog.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.