Hirdetés

Folytatások rövidhírei: X-Men: Az elsők 2, Die Hard 5, Kick Ass 2, stb.

|

Megannyi film folytatásáról hallhattunk az utóbbi időben pletykákat innen vagy onnan, s mivel egy teljes hírként nem állják meg a helyüket, összeszedtük nektek a folytatások információinak legjavát.

Hirdetés

X-Men: Az elsők 2 - A második rész Magnetóra koncentrál majd ugyanúgy, ahogyan az első inkább X professzort állította középpontba.
Kick Ass 2 - Mark Millar (a Kick Ass képregény atyja) azt nyilatkozta minap, hogy nyáron hozzálátnak a folytatás forgatásához. Forgatókönyv és stáb még nincs.
Die Hard 5 - John McClane fiát nem más, mint Jai Courtney alakíthatja, aki leginkább a Spartacus sorozatból lehet ismerős.
Förtelmes főnökök 2 - John Francis Daley és Jonathan Goldstein gőzerővel dolgoznak a forgatókönyvön, amint elkészül, megkezdődhetnek a munkálatok.
Családi vakáció 2 - Szintén az iménti író-páros, Daley és Goldstein áll a középpontban, ugyanis a friss hírek szerint ők rendezhetik a Családi vakáció folytatását.
21 Jump Street 2 - Ismét egy aktuális hír: Jonah Hill elárulta az újságíróknak, hogy már dolgoznak a 21 Jump Street folytatásának szkriptjén annak ellenére, hogy még az első sem mutatkozott be. A stúdiótól mindenesetre zöld lámpát kaptak...
Instant dohány 2 - Joel Kinnaman játssza továbbra is a főszerepet, 2013 végén mutatkozik be a hazai nézőknek és Babak Najifi dirigálta.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.