Hirdetés

Folytatást kap a Demóna

|

Hirdetés

Noha a kritikusoktól általánosságban véve közepes értékeléseket gyűjtött be, a Demóna (Maleficent) mégis hihetetlenül sikeres volt, ugyanis a Disney 180 millió dollárt áldozott rá és közel 800-at kapott vissza, amely megnyitotta az utat a folytatás felé. A stúdió pedig most be is jelentette, hogy jön a Demóna 2. A Deadline értesülései alapján a Demóna forgatókönyvírója, Linda Woolverton készíti a második rész szkriptjét és Angelina Jolie visszatérésével is számolhatunk, bár utóbbi még nem került megerősítésre. Az egyelőre nem világos, hogy Robert Stromberg elvállalja-e a Demóna 2 rendezését is, miután az első volt a látványtervező debütálása direktorként. Mit gondoltok, jöhet a folytatás? https://www.youtube.com/watch?v=ZTTBZaiYS00

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.