Hirdetés

Folytatást kap a Doom Patrol és a Young Justice is

|

A DC két népszerű sorozata egyaránt visszatér a következő évadaival.

Hirdetés

A tavalyi év egyik nagy meglepetése, a Doom Patrol második évadját mindössze másfél hónapig élvezhették a nézők idén, hiszen össz-vissz kilenc epizód debütált az HBO Maxen, ahova átkerült a sorozat. Mindazonáltal örülhetnek az elborult, formabontó szuperhősös széria kedvelői, ugyanis a streaming szolgáltató hivatalosan is megrendelte a harmadik évadot.

Hirdetés

A megerősítésre magyar idő szerint szombat este került sor a DC FanDome második bontásában, habár ezen felül csak annyival lettünk okosabbak, hogy a különc szuperhőscsapat valamikor 2021 folyamán tér vissza a képernyőkre. Mivel ez volt az HBO Max egyik legnépszerűbb eredeti tartalma az elmúlt hónapokban, minden bizonnyal hamar eldőlt a széria sorsa, ami remekül példázza, mennyi mindenki megkedvelte Robotmant, Negative Mant, Elasti-Womant, Crazy Jane-t és vezetőjüket, Niles Cauldert, a Főnököt.

Ezzel párhuzamosan a Cartoon Network kultikussá vált animációs sorozatáról, a Young Justice-ról is szó esett, ami ugyan korai kaszát kapott, de az induló DC Universe felélesztette, és így kaptuk meg a Young Justice: Outsiders évadot az előzőek után 6 évvel. Az igazság ifjú ligája köré épülő rajzfilmről a panelbeszélgetés során annyi derült ki, hogy a negyedik évad a Phantoms alcímet viseli majd, és az alkotók elmondása szerint zökkenőmentesen haladnak a munkálatai. A bemutatódátumot egyelőre nehéz lenne megtippelni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.