Hirdetés

Folytatást kap A Föld inváziója: Csata - Los Angeles

|

A titánok haragja reklámkörútján Jonathan Liebesman örömmel válaszol az újságírók kérdéseire és egy élelmes úriember megtudakolta tőle, hogy kap-e folytatást a Battle: Los Angeles.

Hirdetés

A folytatás ötlete egyértelműnek tűnt A Föld inváziója: Csata - Los Angeles premierje után, hiszen a 70 millióból készült akotás világszerte 210-et kalapált össze, ami szép összeg és újabb fejezetért kiált a stúdió számára. Liebesman rendező úr A titánok haragja reklámhadjárata alatt elárulta, hogy már készítik a folytatás szkriptjét és annyi bizonyos, hogy a sztoriban ugyanabban a csatában járunk, mint az első fejezet esetében, csak ezúttal másik város küzdelmét követhetjük figyelemmel. Arról nincsenek értesüléseink, hogy kik lesznek a szereplők és mikor kezdik a forgatást. Ti mely várost szeretnétek harc közben látni? Battle: New York?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.