Hirdetés

Folytatást kap a Förtelmes főnökök

|

Meglepő módon betalált a kasszáknál Seth Gordon 2011-es vígjátéka és a kritikusok sem pontozták olyan szigorúan, mint kellett volna, egyenes hát az út egy folytatás felé.

Hirdetés

Bevallom őszintén, egyetlen dolog maradt meg belőlem a film megtekintése után, méghozzá a dögös Jennifer Anniston. A statisztikák alapján azonban a filmnézőkben több is megmaradhatott, hiszen a 35 milliós büdzsé végül 209 milliós bevétellé változott, amely siker szinte garantált második részt jelent - így is történt. A New Line Cinema most bejelentette, hogy az első rész három főszereplője, Jason Sudeikis (Képtelen kampány, Elhajlási engedély), Jason Bateman (Személyiségtolvaj, Testcsere, Paul) és Charlie Day (Felhőtlen Philadelphia, Hétmérföldes szerelem) is visszatérnek korábbi karaktereikhez, valamint a stúdió Jamie Foxx-ot is fűzi, hogy ismét tegye színesebbé a készülődő produkciót. Az első rész szerzői, John Francis Daley és Jonathan Goldstein (akik a Derült égből fasírt folytatásának szkriptjét is körmölték) írhatják a második részt is, Seth Gordon (Személyiségtolvaj, Förtelmes főnökök, Négy karácsony) pedig valószínűleg újfent a rendezői székben csücsül majd. A forgatás idén augusztusban kezdődhet, de a sztoriról vagy a premierről nem esett szó.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.