Hirdetés

Folytatást kap a Greenland - Az utolsó menedék

|

A katasztrófa nem ért véget.

Hirdetés

Folytatódik Ric Roman Waugh 2020-as katasztrófafilmje, ami ezúttal is a Garrity család sorsát követi nyomon. A főszerepben az első rész után változatlanul Gerard Butler (John Garrity) és Morena Baccarin (Allison Garrity) lesznek. 

Hirdetés

Miután Garrityék túlélik az üstökösbecsapódást, kénytelenek maguk mögött hagyni a grönlandi bunker adta védelmet, és egy életveszélyes út árán kell új otthont találniuk a sivár és megtizedelt Európában. 

A rendező továbbra is Waugh lesz, de a forgatókönyvírói pozícióban sem történik változás, ugyanis az a Chris Sparling jegyzi a szkriptet, aki az első etapért is felelt. A produceri feladatokat az Anton, a Thunder Road Pictures és a Butler és az Alan Siegel nevéhez köthető G-BASE látják el. A rendező a következőképpen nyilatkozott: 

A Greenland egy globális kaktasztrófa idején szólt a nézőkhöz, kiemelve azt, hogy mit képesek az emberek megtenni egymásért, ha életről és halálról van szó. Irónikus, hogy a filmet még a koronavírus járvány előtt készítettük, mégis láthattuk amint számtalan általunk felvetett kérdés megvalósul. Nagyon várom az első kihalás utáni Garrity-kalandot. 

A Greenland-folytatás forgatása 2022-ben kezdődik meg.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.