Hirdetés

Folytatást kap a Kidobós

|

2004-ben volt a a Kidobós: Sok flúg disznót győz című vígjáték bemutatója és már akkor pletykálták, hogy kaphat egy folytatást is...

Hirdetés

Azóta a mai napig nem haladt a projekt. Egészen a mai napig: A Fox a Red House Films-szel karöltve (ez Ben Stiller cége) meghozta az "ítéletet": Lesz még egy Kidobós. Az első rész 20 millióból készült és csak az USA-ban 114 millió dollárt hozott a konyhára. A forgatókönyv megírását Clay Tarverre (Kéjutazás) bízták. Vaughn és Stiller is visszatér a folytatásra. Vaughn karaktere egy csőd szélén álló edzőtermet üzemeltet, jobban menne, ha a Stiller által futtatott hasonló céget végleg be tudná záratni. Közeleg a következő Kidobós bajnokság, ahol megoldódhatnának a problémák, ehhez csak az kell, hogy Vaughn legyőzze Stillert. Mit gondoltok, tényleg kell nekünk 2.rész? 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.