Hirdetés

Folytatást kap a Last Vegas

|

Noha egy kellemes közepesnél nem volt több a Last Vegas vígjáték, a CBS Films számára mégis az egyik legsikeresebb film volt, nem csoda hát, hogy berendelték a folytatást.

Hirdetés

A 2013-as, 147 millió dolláros bevételt produkáló (28 millióból készült) Last Vegas folytatását szintén az előd rendezője, John Turteltaub készíti David Diamond és David Weissman forgatókönyve alapján. A koncepcióból nem hiányozhat a négy jókedélyű főhős, Michael Douglas, Robert De Niro, Morgan Freeman és Kevin Kline sem, akik ezúttal nem legénybúcsúra vagy esküvőre készülnek, csak összeröffennek egyet Brooklynban, mikor rádöbbennek, hogy korábbi lakhelyük gyökeresen megváltozott. Az információk alapján a CBS Films gyorsan tető alá akarja hozni a második részt, tehát az elkövetkezendő hónapokban sűrűsödő anyagokra számíthatunk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.