Hirdetés

Folytatást kap A sebezhetetlen?

|

Egy időben M. Night Shyamalan neve egyet jelentett a minőséggel, azonban az utóbbi filmek során a rajongók bizalma igen csak megcsappant felé. Most megváltozhat minden?

Hirdetés

Külföldön már mozikba került M. Night Shyamalan legújabb mozika, A Föld után, amelyben Will Smith és fia, Jaden próbálnak meg túlélni, ám a RottenTomatoes kritikái alapján ez sem sikerült valami fényesen. A Collider forrásai szerint a rendező ezért úgy véli, ogy itt az ideje visszatérnie ahhoz, ami működött, ezért újra előveszi A sebezhetetlen című remeket és folytatást szeretne készíteni hozzá. Saját bevallása alapján a sztori már körvonalazódott a fejében és bíztató érzései vannak a második résszel kapcsolatban. A sebezhetetlen egyébként még 2000-ben került kiadásra Bruce Willis és Samuel L. Jackson főszereplésével, akik azt mondták a film megjelenése után, hogy szívesen visszatérnének, de erről nincsenek információink. A pénztáraknál viszont sikeresek voltak, hiszen a 75 milliós büdzséből készült alkotás 248-at hozott vissza. Ti megnéznétek A sebezhetetlen 2-t?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.