Hirdetés

Folytatást kap a Szemfényvesztők

|

Az idei év egyik legkellemesebb csalódása volt a Szemfényvesztők, amely látványos trükköket, remek színészeket és csavaros sztorit kapott, így sikeres lett. Ahol pedig siker van a filmiparban, ott folytatás is akad...

Hirdetés

A Louis Leterrier (A hihetetlen Hulk) által rendezett Szemfényvesztők 75 millió dollárból készült és majd 233 millió dollárt hozott összesen, ami a Lionsgate és a Summit szótára szerint egyet jelent a folytatással. A The Hollywood Reporter jelentése szerint a stúdiók már zöld utat adtak a Szemfényvesztők 2-nek, amelynek állítólag már hozzá is láttak a forgatókönyvéhez, 2014-ben forgatni szeretnék, 2015-ben pedig már a mozikba is kerülhet. Hogya Négy Lovas története miként folytatódik az előző rész zárása után, azonban minden esély megvan rá, hogy Leterrier rendező és a főszereplők (Mark Ruffalo, Woody Harrelson, Jesse Eisenberg, Dave Franco és Isla Fisher) is visszatérjenek. Ti szeretnétek látni a folytatást? Hogy tetszett az első rész?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.