Hirdetés

Folytatást kap a Támadás a Fehér Ház ellen

|

A nyári Fehér Házra fókuszáló akciók közül meglepő módon a Gerard Butler és Aaron Eckhart nevekkel fémjelzet változat volt a tökösebb - talán éppen ezért kapja a most bejelentett folytatást.

Hirdetés

Az Antoine Fuqua rendezésében készült Támadás a Fehér Ház ellen kaphatja meg az esélyt, hogy újra bizonyítson, hiszen a Roland Emmerich által dirigált változattal ellentétben sokkal több pozitív kritikát kapott, ráadásul kevesebb büdzséből többet sikerült összekalapálnia ellenfelénél. Noha a Támadás a Fehér Ház ellen sem volt igazi blockbuster, úgy tűnik, hogy a producereknek már a többé-kevésbé pozitív visszhang és a kis siker is elég volt ahhoz, hogy folytatásért kiáltsanak, amely London Has Fallen címen készül. A forgatókönyvet az első rész írói, Katrin Benedikt és Creighton Rothenberger jegyzik és várhatóan Gerard Butler, Aaron Eckhart, Morgan Freeman, Angela Bassett és Radha Mitchell visszatérnek. A forgatás 2014 májusában indulhat, ám a rendező személyét egyelőre nem közölték. A sztoriban egyébiránt az amerikai elnök sok más előkelőség mellett részt vesz a brit miniszterelnök temetésén, amelybe magától értetődően ismét belerondítanak a terroristák.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.