Hirdetés

Folytatást kap A tégla?

|

Martin Scorsese 2006-os bűnügyi thrillere elképesztő sikereket aratott szinte minden téren és rétegben, egy évvel később négy Oscar-díjjal is jutalmazták a film és szereplők játékának minőségét.

Hirdetés

A Collider-nek sikerült utolérnie A tégla tehetséges íróját, William Monahan-t és megkérdezték őt a film folytatásának, avagy előzményének lehetőségéről. A forgatókönyvíró azt mesélte a lapnak, hogy van ötlete A tégla sztorijának folytatására, konkrétabban az első rész hátterében zajló eseményeket vinné vászonra. Mikor megkérdezték őt, hogy szerinte mennyi esély van a produkció folytatására és a siker megismételésére, Monahan azt mondta, hogy a Warner Bros. nem kereste meg a szkripttel vagy az ötlettel kapcsolatban, sőt, még csak nem is beszéltek vele a lehetőségről, de amúgy sem hinné, hogy folytatást szeretnének. Személy szerint abban sem biztos, hogy valaha meg fog történni a dolog.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.