Hirdetés

Folytatást kap az Egy kis szívesség

|

Paul Feig rendezőként, Anna Kendrick és Blake Lively főszereplőkként térnek vissza.

Hirdetés

A 2018-as Egy kis szívesség bár eltérően végződött, mint a forrásként szolgáló regény, ám a kritikusok és a nézők zöme ennek ellenére imádta. A nyitott befejezés pedig nyitva hagyta a kiskaput, hogy a könyvvel ellentétben filmen folytatódjon Anna Kendrick és Blake Lively karaktereinek története. A Deadline értesülései szerint erre a lehetőségre az Amazon Studios csapott le, akik a Lionsgate-tel közreműködve fogják elkészíteni a folytatást.

Hirdetés

A második részre a két színésznő, illetve a rendező, Paul Feig (Női szervek, A hivatal, Szellemirtók), valamint a forgatókönyvíró Jessica Sharzer (Amerikai Horror Story, Kilenc idegen) is visszatérnek. Mivel Darcey Bell a saját regényében lezárta a sztorit, így egyelőre csak találgatni lehet, hogy miként fognak alakulni az események a második filmben.

A 2018-as eredeti majdnem 100 millió dollárt termelt össze világszerte, míg a Rotten Tomatoeson 84%-os értékeléssel rendelkezik, úgyhogy alaposan fel kell kötniük a gatyát a közreműködőknek, ha méltó folytatást akarnak összehozni.

Nektek tetszett az Egy kis szívesség?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.