Hirdetés

Folytatást kap Az igazság ára!

|

Kellően kialakított, megfelelő atmoszférájú drámával volt dolgunk Az igazság árával kapcsolatban, ráadásul McConaughey is bebizonyította, hogy komoly szerepekben is helytáll!

Hirdetés

A film Michael Connelly: The Lincoln Lawyer című thrillere alapján készült Brad Furman (Különleges indíték) elképzelésében, Matthew McConaughey pedig szinte lubickolt a drámai főszerepben. Az igazság ára 40 milliós büdzséből kerülhetett kiadásra, majd világszerte egészen 85-ig vitte, ami duplázásnak és igen jó jelnek számít egy hasonló kaliberű alkotástól, ráadásul ha nem is tökéletesnek, de remek produktumnak nevezték majd mindenhol. A Lionsgate is tisztában van a film érdemeivel, ezért a stúdió bejelentette a folytatást és úgy tűnik, hogy Matthew McConaughey visszatérhet karakterével, aki öt különböző Connelly regényben bukkan fel, így a forgatókönyvíróknak elég alapanyag van egy újabb remek sztori elmeséléséhez.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.