Hirdetés

Folytatást kap Ted és a Bourne hagyaték

|

Steven Burke, az NBC Universal elnöke korábbi beszédében kifejtette, hogy a filmes divíziójuknak franchise-okra és animációkra van szüksége.

Hirdetés

A hatodik epizódját májusban moziba küldő Halálos Iramban franchise már az ő tulajdonukban van, és ezek a filmek mindig igen jól teljesítenek kasszáknál. Az egy hónap alatt 183 milliót hozó Bourne hagyaték, sikerén felbuzdulva valószínűleg újabb részekkel fogja elszórakoztatni a nézőket (legalábbis Burke szerint a rajongók számíthatnak rá), míg a meglepően jól teljesítő Ted, ami majdnem 400 milliót vitt a házhoz, szinte biztos, hogy folytatást kap. "Amint lehetőség lesz rá". Reméljül, lesz. A stúdió hozzáfűzte, hogy a másfél évente 1 animációs film helyett évente kettőt akarnak gyártani, de címekkel eddig nem példálóztak.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.