Hirdetés

Folytatást kaphat a Boszorkányvadászok

|

A Boszorkányvadászok rengeteg negatív kritikát kapott ennek ellenére az 50 milliós költségvetésből 225 milliót csináltak, így a stúdió megfontolja, hogy Jancsi és Juliska újra banyákat mészároljon.

Hirdetés

Most, hogy megérkezett a DVD és Blu-ray változat, a film producere Adam McKay már a folytatásról beszélt, elmondta azt, hogy az új film nagyobb és jobb lesz. "Már hallottam néhány ötletet amin [Tommy Wirkola rendező] dolgozik, és elég őrültek"-magyarázta. "Ez egy olyan eset lehet ahol a folytatás tovább megy az első résznél."

McKay arról is beszélt, hogy a folytatás R besorolást kaphatna, és mi erről a stúdió véleménye. "Szerintem a Paramount nem megy bele. Aggódnak amiatt, hogy ezzel csökkenne a bevétel. Már beszélgettünk róla, hogy hogyan fogjuk ezt kiküszöbölni a második részben." Ti mit gondoltok, érdekel titeket egy folytatás?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.