Hirdetés

Folytatást kaphat a Sírhant művek

|

Az HBO visszahozná egyik kultikus sorozatát.

Hirdetés

Hamarosan újra megnyithatja kapuit a Fisher & Sons temetkezési vállalat. A hírek szerint ugyanis az HBO valamilyen formában vissza tervezi hozni az egyik kultikus, és kritikailag legelismertebb sorozatukat, a Sírhant műveket (angol címén Six Feet Under). A The Hollywood Reporter értesülései szerint egyelőre nincs írója a projektnek, és az sem világos, hogy a terv egy közvetlen folytatás, remake vagy valami más lenne, ugyanakkor az eredeti szériát megalkotó Alan Ball is részt venne benne executive producerként.

Hirdetés

A források ugyanakkor azt is elmondták, hogy a fejlesztés nagyon korai szakaszában áll még az egész, és az se biztos, hogy végül tényleg lesz belőle valami. Mindenesetre a készítők megpróbálkoznak vele, és ha sikerül valami remek ötlettel előállniuk, akkor az HBO zöld utat adhat neki. A csatorna egyelőre nem kommentálta a hírt. 

A 2001 és 2005 között futó, fekete humort drámával keverő kultsorozat azon kevés történetek közé tartozik, amelynek sikerült tökéletes lezárást írni. A történet egy Los Angeles-i temetkezési vállalatot üzemeltető családot követett nyomon, főszerepben pedig Peter Krause, Michael C. Hall, Frances Conroy, Lauren Ambrose és Freddy Rodriguez tűntek fel. Az 5 évadot és 63 epizódot megélt széria 53 Emmy-jelölést kapott. Ebből 9-et sikerült is díjra váltania.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.