Hirdetés

Folytatást kaphat Aranyhaj?

|

A Disney bájos arcú mesehősét szinkronizáló hölgy, Mandy Moore szerint esélyes lehet, hogy egy második részt is készítenek a meséből, de hivatalos megerősítés még nincs.

Hirdetés

A 2010-ben megjelent mese nem csupán a rajongók és mesekedvelők szemében, de a mi szívünkben is előkelő helyet szerzett magának kedvessége, bájos nevelési célzata, kivitelezése és a főszereplő miatt, éppen ezért örültünk meg nagyon annak a pletykának, miszerint folytatást készíthetnek belőle. A Collider magazin elbeszélgetett azzal a színésznővel, aki Aranyhajat szinkronizálja az eredeti angol verzióban, és Mandy Moore elárulta az újságnak, hogy több készítőtől is hallotta már személyesen, hogy folytatás születhet, és esetleg igényt tartanának majd a szolgálataira, de hivatalosan még semmit sem erősítettek meg. Ennek ellenére Moore kisasszony elárulta, hogy imádta Aranyhaj figuráját, és ha elkészülne a második rész, akkor azt 150%-ig támogatná. Én személy szerint örömmel fogadnám a folytatást, és ti hogy vagytok vele?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.