Hirdetés

Folytatást kaphat Az 57-es utas

|

Méghozzá magával Wesley Snipesszal a fedélzeten.

Hirdetés

Az 57-es utas cím hallatán sok olvasó és néző szíve dobbanhat meg, hiszen ez az egyik elfeledett kultikus film a '90-es évekből. Habár nem kapott fényes kritikákat, a közönség mégis imádta és odáig volt érte. Bevételileg sikeres lett, ami mégis eltörpült a VHS korszak és a tévés ismétlések keltette kultusz mellett. Az 57-es utas Wesley Snipes egyik legikonikusabb alkotása, pontosan emiatt annyira homlokráncoló, hogy ennek szeretnének egy közvetlen folytatást készíteni.

 

Hirdetés

Mindez még csak pletyka szinten mozog, de nagyon úgy fest a helyzet, hogy a Kaliforniai Filmbizottság egy második részt készít elő ennek az 1992-es mozinak. (Többek között a The Hollywood Reporter osztotta meg a hírt.) A munkacíme hatalmas kreativitásra vall, hiszen Az 58-as utas (Passenger 58) címen találhatjuk majd meg, ha ténylegesen elkészül. A pletykához pedig azonnal hozzá is tették, hogy maga Wesley Snipes is maximálisan benne lenne ebben a projektben.

Ti mit gondoltok, jó lenne ez a folytatás nekünk, vagy békén kellene hagyni Az 57-es utast?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.