Hirdetés

Folytatást kaphat Az utolsó boszorkányvadász

|

Vin Diesel nem egy olyan ember, aki ismerné az "unatkozni" szót.

Hirdetés

Tegnap még arról adtunk hírt, hogy a Halálos iramban-filmek sztárja, Vin Diesel a Bloodshot potenciálisan bővülő filmes univerzumát pedzegeti, ma pedig szerencsésnek érezzük magunkat, hogy arról írhatunk: tervben van a Breck Eisner által rendezett Az utolsó boszorkányvadász második része.

Hirdetés

Hiába nem aratott a film osztatlan sikert sem a nézők, sem a kritikusok között és maga a bevétel sem indokolja teljesen, hogy folytatni kellene (90 milliós költségvetését végül 147 milliós bevétellel igyekezte kompenzálni), a Lionsgate-nél valamiért mégis úgy érzik: az embereknek van igényük rá. Diesel egy vele készült interjúban a következőt mondta:

A Lionsgate jött és azt mondta, írót tesznek a projekt élére. Elég menő! És ez ráadásul mostanában történt. (...) Aktívan dolgoznak Az utolsó boszorkányvadász folytatásán.

Ne legyenek tehát kétségeink, jön a folytatás, a színészt pedig érezhetően az sem frusztrálja, hogy az előzőt nem nézték annyian, mint azt remélték. Állítása szerint egyre kevéssé érzi fontosnak azt, hogy egy filmje egyből megtaláljon mindenkit, nem bánja, ha éppen valaki a maga tempójában talál meg egy bizonyos filmet, főleg ha utána maradandó élményt képes neki okozni. Persze segít, ha mindeközben olyan giga-blockbusterekben játszik az ember, mint amilyen a Halálos iramban-filmek, vagy éppen A galaxis őrzői. Gondoljunk azonban akármit, a színész úgy tűnik, hogy egy percet sem unatkozik - mától mozikban a Bloodshot, hamarosan érkezik a Halálos iramban legújabb etapja és remélhetőleg hamarosan Groot-ként is ismételten beállhat a mikrofon mögé. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.