Hirdetés

Mel Gibson folytatni szeretné a Passiót

|

A hírek szerint Randall Wallace forgatókönyvíró már nekiállt megírni a Passió folytatását.

Hirdetés

Mivel a 30 millióból összedobott Passió 612 milliót hozott a konyhára anno, a film folytatásának terve már egy ideje kering a levegőben. Ez nyilván mindenki számára nagyon furcsa így elsőre, hiszen Jézus halálát és feltámadását hogy a túróba lehetne folytatni - gondolná egy átlag néző. De Gibson úgy véli, hogy Krisztus sztorijában ennél még több is benne van.

Hirdetés

A THR információi szerint Randall Wallace Oscar-jelölt forgatókönyvíró (aki a Rettenthetetlent is írta) már elkezdte írni a Passió folytatását. Wallace a Duke University-n vallástudományt tanult, így mondhatjuk, hogy szakértői kezekbe kerülhet az alapanyag, ami nagyjából onnan folytatódna, ahol az előző film abbamaradt. Így fogalmazott az író:

Mindig is el akartam mondani ezt a történetet. A Passió a kezdet, és még sok sztori vár arra, hogy elmondják.

Megkérdezték arról is, hogy milyen költségvetést szánnak a folytatásnak, és milyen bevételre számítanak.

Az evangélikus közösség a Passiót tekinti minden idők legnagyobb hollywoodi mozijának, és folyton mondogatják nekünk, hogy a folytatás még nagyobb lehet. Még túl korai a pénzről beszélni. Ez olyan hatalmas és szent téma.

Persze ez mind attól függ, hogy hogyan folytatódik a történet, ahhoz milyen színészeket kérnek fel, esetleg visszahívnak-e sztárokat a szerepbe (Jim Caviezel, Monica Bellucci), és, hogy Mel Gibsonnak mennyire szavazzák meg a bizalmat.

Kinek mi a véleménye a Passió folytatás ötletéről? Kell ez nekünk, vagy nem?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.