Hirdetés

Folytatódik A fekete ruhás nő

|

Daniel Radcliffe horrorja sok-sok nézőt vonzott a mozikba világszerte, így 120 millió dolláros bevételt könyvelhetett el (Angliában 33-mat), amire az utóbbi 20 évben egyetlen brit film sem volt képes. Nem is lehet kérdéses a folytatás.

Hirdetés

A második rész az Angels of Death ("A Halál angyalai") alcímet kapja, s az első részhez hasonlóan Susan Hill-köny adaptációja lesz. A Magyarországon múlt héten bemutatott film forgatókönyvírója, Jane Goldman (Ha/ver, X-Men: Az elsők) nem tér vissza, viszont a sztorin vele együtt dolgozó Jon Crocker igen, méghozzá fő íróként. A sajtó szerint a Hammer Films ugyanazt a csapatot bízza meg a feladatokkal, így valószínű, hogy a rendező, James Watkins (Eden Lake) is visszatér. 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.