Hirdetés

Folytatódik a Londoni csapás

|

Sokáig nem hallhattunk Jackie Chane és Owen Wilson következő Csapásáról, azonban most rendezőjére akadt a harmadik film, így minden bizonnyal hamar beindul a marketinggépezet.

Hirdetés

A Jackie Chan és Owen Wilson kettősével készült 2001-es Új csapás (Shanghai Noon), majd annak 2003-as folytatása, a Londoni csapás (Shanghai Knights) nem tette dúsgazdaggá az MGM-et, de a vállalhatóbb vígjátékok közé tartozott.

Hirdetés

Sokáig rebesgették is a harmadik epizódot, de teltek az évek és csak nem jelentették be. 2015-ben azonban az MGM illetékesei zöld utat adtak a folytatásnak, ami a Shanghai Dawn címet kapta és várhatóan Jackie Chan, valamint Owen Wilson is visszatér a szerepében. 2003-ban még arról beszélt Wilson, hogy Egyiptomban játszódhatna a sztori, de majd kiderül, hogy azóta változtak-e az elképzelések, az viszont biztos, hogy jön a folytatás.

The Hollywood Reporter jelentése szerint a hamarosan a Lángelmékkel jelentkező Jared Hess (Napoleon Dynamite) tölti be a rendezői posztot, aki Miles Millar (Pókember 2, Smallville, Új csapás, Londoni csapás) és Alfred Gough forgatókönyvéből dolgozhat. 

Ti örültök a folytatás ötletének?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.