Hirdetés

Folytatódik a Mátrix?

|

Régóta pletykálják már, hogy a Wachowski tesók folytatnák az eddigi legjövedelmezőbb alkotásukat, a Mátrix trilógiát és ez nincs másként az újabb szóbeszédek esetében sem.

Hirdetés

A Latino Review úgy értesült állítólag megbízható forrásokból, hogy a Warner Bros. megegyezett Andy és Lana Wachowskival, hogy a Mátrix folytatásáról, sőt már egy újabb trilógia lebeg a szemük előtt. A források szerint a Mátrix 4 2017-ben kerülhetne a mozikba, így méltó ellenfele lenne az Avatar 3-nak és a Star Wars: Episode VIII-nek. Elméletileg a Mátrix születését mutatná be és bár a történet még nagyon képlékeny, biztosak lehetünk benne, hogy ha tényleg készül az új Mátrix trilógia, akkor valamilyen úton-módon az ismertebb szereplőket is visszahozzák a rendezők (Keanu Reeves, Laurence Fishburne, Carrie-Anne Moss) a bevétel érdekében. További pletykák szerint az Animátrix nem kapcsolódik majd semmilyen módon az új részekhez. Mivel a három Mátrix epizód összesen több mint 1,6 milliárdot termelt a kiadónak, ezért nem lenne meglepő, ha a Warner folytatni akarná, de az örömködéssel vagy épp gyűlölködéssel várjuk meg a hivatalos közleményt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.