Hirdetés

Making a Murderer - folytatódik a Netflix dokukrimije

|

Az HBO-s The Jinx után a Netflix is saját, úgynevezett true crime dokumentumsorozattal jelentkezett, amely annyira bejött az embereknek, hogy nem hagyhatták folytatás nélkül.

Hirdetés

A Making a Murderer középpontjában Steven Avery áll, aki szexuális bántalmazásért és gyilkossági kísérletért 18 évet ült ártatlanul börtönben. A 2003-as szabadulása után azonban nem lehetett nyugodt élete, mivel 2005-ben unokaöccsével együtt egy fotográfus, Teresa Halbach meggyilkolásáért őrizetbe vették és 2007-ben újra elítélték, immáron életfogytiglani börtönbüntetést kapva.

Hirdetés

A sorozat első szezonja 10 részes volt, és bemutatta, hogy néha mennyire igazságtalan és hibás is tud lenni az igazságszolgáltatás rendszere, és ezeknek a bakiknak mekkora hatása is van egy ember, egy ártatlan ember életére. A folytatás talán annak is köszönhető, hogy nagyon sokakat megmozgatott a széria, sőt, még félmillió aláírás is összegyűlt azért, hogy Avery-től bocsánatot kérjenek az őt ért igazságtalanság miatt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.