Hirdetés

Folytatódik a Red!

|

A szerintünk is 73%-os Red bár képregényváltozata is van, csak a legalapvetőbb vonalakban emlékeztet rá. Korrekt eladásokat mutatott viszont fel, így a stúdió berendelte a másodikat.

Hirdetés

A Red-ben nyugdíjba vonult CIA ügynökök mutatják meg a puhap*csű fiataloknak, hogy őket sem vajból faragták, és még így az öregedés mellett is simán odapakolnak pár pofont bárkinek. Bruce Willis, John Malkovich, Helen Mirren és Morgan Freeman hozta a formáját, de azt nem tudni egyelőre, hogy a Red 2-ben is ők alkotják-e majd a keménymagot. Mert hogy lesz folytatás, a stúdió a szép eladásokat látva berendelt egy újabb rész. A forgatókönyvet ismét Jon és Erich Hoebert hozza.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.