Hirdetés

Folytatódik a Wachowski-tesók őrült sorozata, a Sense8

|

Hirdetés

Az elmúlt évek egyik legmegosztóbb szériája lett a Sense8, a Wachowski-testvérek első próbálkozása a miniképernyőn, hiszen a 12 részes első évad megtekintése vagy lebilincselőként, vagy kész szenvedésként hatott a nézőkre. Akik viszont abban bizakodtak, hogy a Wachowskiknek végre befellegzett, azok most szomorúan sóhajthatnak fel, mivel a Netflix berendelte a második évadot. A hír igazából egyáltalán nem meglepetés, hiszen a Netflix szinte minden sorozatnak ad egy második lehetőséget a bizonyításra, és valljuk be, hogy egy olyan komplex szériát, mint a Sense8-et meg is illet ez az ajándék. Ettől függetlenül az nem vita tárgya, hogy a Wachowskiknak össze kell kapniuk magukat, hiszen a Jupiter felemelkedése című bukta után késélen táncol a karrierjük, és jelen állás szerint a Sense8-tel van a legnagyobb esély hírnevük finomítására. Arról egyelőre nincs semmi konkrétum, hogy a második évad miről szólna, de a testvérpáros, illetve a harmadik készítő, J. Michael Straczynski visszatérése a színészgárdával együtt adott. A színészek egyébként rendkívül örültek a berendelésnek, ők láthatóan nagyon élvezték a kusza szálak összeütköztetését – vagy csupán a sorozattörténelem legfurcsább orgia jelenetét? Az mindenesetre nem ártana a sorozatnak, ha az erőteljes személyes drámák mellett a sorozat mitológiájával is tüzetesebben foglalkoznának. Titeket eltántorított a Sense8 „gátlástalan” és határokat feszegető első évada, vagy mindenképp visszatértek a folytatásra?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.