Hirdetés

Biztosan lesz még egy évad zombihentelés

|

A Syfy a minap jelentette be, hogy zombis sorozatához, mely jelenleg is képernyőn van, elkészíttetik a következő évadot is, azaz biztosan kapunk még 13 résznyi hentelést.

Hirdetés

Bár a zombis sorozatok száma elenyésző a szuperhősös produkciókhoz képest, nem tesz rossz lóra az a tévéadó, amelyik belevág az élőhalott bizniszbe. Ugyan a legnagyobb lángon az AMC égeti a kóborlókat két sorozatban is, másoknak is bejött már ez a posztapokaliptikus történet.

Hirdetés

A scifi sorozatairól elhíresült amerikai tévéadó, a Syfy 2014-ben vágott bele egy a The Walking Deadtől teljesen más hangvételű, sokkal szórakoztatóbb, parodisztikusabb zombis szériába, a Z Nationbe. A magyarul Z, mint zombi címmel látható produkció az Egyesült Államokban jelenleg a harmadik évadát tölti képernyőn és a tévécsatorna a decemberi finálé előtt bejelentette, hogy jövőre visszatér a produkció egy 13 részes etapra.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.