Hirdetés

Folytatódik az Alkonyat sorozat?

|

A napokban számoltunk be róla, hogy a Lionsgate 412.5 millió dollárért vásárolta fel a Summit Entertainment-et, leginkább az Alkonyat és Az éhezők viadala sorozatok miatt.

Hirdetés

A Summit megvásárlásával aranytojást tojó tyúkra tett szert a Lionsgate és a széria utálóinak kellemetlen információk láttak napvilágot az Alkonyat jövőjével kapcsolatban. Stehpanie Meyer könyvsorozatának lezárására ugyanis idén sor kerül az Alkonyat - Hajnalhasadás második részével, de a kiadó nem szeretné ennyiben hagyni a dolgot. Jon Feltheimer, a Lionsgate vezérigazgatója elárulta az LA Times-nak, hogy nehezen tudja elképzelni a franchise befejezését, addig, amíg egy Alkonyat film 700 millió+ dollár bevételt termel. A fejes szerint a kezdeti fellángolás óta sem csökkent a rajongás és érdeklődés, ezért minden erejükkel azon vannak, hogy folytassák az Alkonyat saga-t. Érdekes tényre világított továbbá rá egy nevét elhallgatni kívánó Lionsgate munkatárs is, aki hozzátette nagy szerényen, hogy a stúdiónak televíziós részlege is van és nagyon örülnének egy Twilight tv sorozatnak is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.