Hirdetés

Folytatódik az Aranyélet!

|

Hirdetés

A tavalyi év egyik nagy sikerű, magyar gyártású (de nem magyar alapötletből születő) sorozata, az Aranyélet olyan nagy fokú tetszést vívott ki magának a közönség és kritikusok körében egyaránt, hogy a folytatás máris úton van. A széria második szezonjára ugyan még várnunk kell még őszig, de biztató előjelek vannak a projektet illetően: olyan jelek, melyek alapján reméljük, hogy - ahogyan az elődje - a folytatás sem fog csalódást okozni nekünk. Krigler Gábor elmondása alapján a már eddig megismert arcok mellett jönnek friss karakterek is új, nagy közönség által kevésbé ismert színészek/színésznők megformálásában: szóval természetesen számíthatunk arra, hogy Thuróczy Szabolcs, Ónodi Eszter, Anger Zsolt, Olasz Renátó és Döbrösi Laura mellett újabb karaktereket vonnak be a játékba.

4
Arról egyelőre nem szolgálhatunk érdemi információval, hogy mi is lesz a cselekmény magja és mozgatórugója, de annyit még megtudtunk, hogy bár az első évadnak még alapjául szolgált (történetre vonatkozólag) az eredeti finn sorozatot, a folytatás már teljesen önálló, eredeti darab lesz. Magyar ötletből, magyar mindennel. Nem ismervén persze az alapul szolgáló szériát, nem tudok nyilatkozni arról, hogy milyen viszonyban állt egymással a kettő, de állítólag a második epizódtól kezdve a maga útját járta a Tasnádi István, Zomborácz Virág és társaik által jegyzett sorozat.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.