Hirdetés

Folytatódik az Őrség-ciklus

|

Hirdetés

Idő-Őrség címmel nyolcadik részéhez érkezett az Őrség-ciklus. A könyvsorozat legtöbb részét Szergej Lukjanyenkonak köszönhetjük, azonban több kötetnél más szerzők munkáját is dicsérik a kötetek: például Lukjanyenko a második részt (Nappali Őrség) Vlagyimir Vasziljev, a hetedik részt (Más Őrség) pedig Vitalij Kaplan társszerzőjeként írta. Vasziljev a sorozatba önálló köteteket is írt: a Káosz-Őrség című ötödik részt, illetve a legújabbat, a nyolcadikat, amely nemrég jelent meg magyar fordításban Idő-Őrség címmel.

idoorseg

A ciklus egy olyan világban játszódik, ahol az utcákon észrevétlenül járnak köztünk a természetfeletti lények, a Setét és a Fény erői egyaránt jelen vannak – a béke fenntartása pedig az Éjszakai és a Nappali Őrség feladata. Az Idő-Őrségben Dmitrij Svedov Setét Másféle két év pihenő után tér vissza a történetbe, ahol azonnal vezetői feladatot kap: menjen Kijevbe, és élessze újjá a felmorzsolódott Nappali Őrséget. Azonban hamarosan rejtélyes gyilkosságokat követnek el, főszereplőnk pedig kénytelen rájönni, hogy nála hatalmasabb erők űzhetnek vele játékot…
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.