Hirdetés

Fontos kérdés: igazi 3D vagy konvertált?

|

Több, mint érdekes oldalra bukkantam imént, ahol a türelmes és tudatos szerkesztők két listában összeszedték a valóban 3D-ben készült alkotásokat és a fake, azaz konvertált műveket.

Hirdetés

A listán évek szerint vannak felsorolva a projektek, megannyi friss információt szolgáltatva arról, hogy valódi 3D-t láttunk, vagy csak dupla árat szerettek volna kicsikarni belőlünk a pénztárnál. Előzetesként elárulom, hogy idén az Amerika kapitányra, a Zöld Lámpásra, a Pap-ra vagy a Harry Potter 7 második részére ellátogatva konvertált 3D-s jegyet kapunk csak, míg a Verdák 2-őt, a Végső Állomás 5-öt, a Táncoló talpak 2-őt vagy a Transformers 3-at betámadva igazi, hamisítatlan 3D-s élményben lehet részünk. A cikk kicsit előre is kacsint a 2012-es felhozatalra, de nem kell aggódnunk: a Star Wars: Baljós árnyak újbóli kiadása és a Titánok haragja mellett minden más nagyobb 3D-s projekt valós technológiát tartalmaz majd. A honlap itt tekinthető meg, tessék hüledezni és sóhajtozni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.