Hirdetés

Fontos szerepre szerződtették le Zendayaját a Pókember rebootban

|

Hirdetés

A Sony és a Marvel Studios elkezdte összeszedni a stábját a jövőre érkező Pókember reboothoz. Az első szerepet, ami állítólag kulcsfontosságú lesz a Jon Watts (Cop Car) által rendezett filmben, az énekes és színésznő Zendaya tudhatja magáénak. Ő egyike volt azoknak, akiket a stúdiók teljes titokban meghallgattak az elmúlt hónapokban, és a hírek szerint egy Michelle nevű karaktert alakíthat majd a filmben. Arról egyelőre senki sem nyilatkozott, hogy romantikus szálak fűznék-e a Tom Holland által alakított Peter Parkerhez, ám ez első hallásra valószínűtlennek tűnik, hiszen a képregényekben Mary Jane és Gwen Stacy töltenek be ilyen szerepet. Persze ez már Pókember 3. filmes inkarnációja lesz, szóval mi csak örülnénk annak, ha nem egy kiszámítható alkotásra kellene beülni. Zendaya egyébként a Disney saját nevelése, aki az éneklés mellett az Indul a risza! és a K.C., a tinikém című sorozatokban is szerepelt a Disney Channelen. A vadonatúj Pókemberrel először az idén májusban érkező Amerika Kapitány: Polgárháborúban találkozhatunk, ahol Tom Holland bebizonyíthatja, hogy érdemes a szerepre. Az önálló filmje 2017. július 7-én kerül majd a mozikba, hamarosan pedig újabb stábtagok kilétéről hullik majd le a lepel.  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.