Hirdetés

Íme az első képek a Logan: Farkas rendezőjének új filmjéből

|

Christian Bale és Matt Damon lesznek az aszfalt királyai. Szó szerint, mivel ez lett a Ford v. Ferrari film magyar címe.

Hirdetés

Sokak szerint az egyik legjobb képregényfilmet készítette el James Mangold (Copland, Börtönvonat Yumába, Farkas) a Logan - Farkas képében, következő projektje azonban a lehető legtávolabb áll a mutánsoktól: Mangold a Ford v. Ferrari forgatókönyvét A holnap határa íróival (Jez és John-Henry Butterworth) és Jason Kellerrel (Géppisztolyos prédikátor, Szupercella) együtt készítette el a 20th Century Fox számára, a sztorit pedig imádni fogják az autósportok szerelmesei. 

Hirdetés

Az igaz történetet elmesélő Az aszfalt királyaiban (Ford v. Ferrari) egy kivételes amerikai mérnökökből és tervezőkből álló csapat a látnoki erejű Carroll Shelby és a brit sofőr, Ken Miles vezetésével, illetve Henry Ford II megbízásából arra az óriási feladatra vállalkoznak, hogy a semmiből építenek egy olyan járművet, amely képes lesz legyőzni az örökös favorit Ferrarit az 1966-os Le Mans-i Világbajnokságon. Shelby-t Matt Damon (Good Will Hunting, A tégla, Mentőexpedíció) kelti életre, Miles bőrébe pedig a nagy átalakulóművész, Christian Bale (A sötét lovag, The Fighter - A harcos, A tökéletes trükk) bújik. Nézzétek meg őket a film első képkockáin: 

Az aszfalt királyai november 14-én mutatkozik be a magyar mozikban, Damonon és Bale-en kívül pedig felbukkan még Jon Bernthal (Marvel's The Punisher, The Walking Dead, Harag), Tracy Letts (A nagy dobás, Lady Bird) és Josh Lucas (Egy csodálatos elme, Amerikai pszichó) is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.