Hirdetés

Fordulatos és drámai Han Solo-filmre számíthatunk

|

A Han Solo-film operatőre, Bradford Young fejtette ki egy interjú keretein belül, hogy milyen Star Wars-filmre is kell számítani 2 év múlva.

Hirdetés

Lassan kezd az összes kirakódarab a helyére kerülni a két év múlva önálló lábakon érkező Han Solo-film kapcsán. Phil Lord és Chris Miller rendezőpáros voltak az első nevek, akik csatlakoztak a projekthez, majd lehullt a lepel a fiatal Han Solo megformálójáról, Alden Ehrenreichról is, akit nem sokkal később követett a Balfékekből ismert Donald Glover, mint a fiatal Lando Calrissian.

Hirdetés

A legújabb tehetség a sorban Bradford Young lett, aki a héten debütáló Érkezés operatőri munkáiért is felelős többek között, és aki nem is győzte véka alá rejteni a Han Solo-filmmel kapcsolatos lelkesedését. Az operatőr kifejtette, hogy Lord és Miller párosa mennyire kiszámíthatatlan, és hogy a váratlan húzásokra, a műfaji és történeti toposzok lebontására bizony a második Star Wars antológia filmnél is számítani kell, tehát nem egy megszokott Star Wars-történetet fogunk kapni. Ez a különcség pedig, ha Youngon múlik, a képi világban is vissza fog tükröződni.

Young még annyit elárult a vele készült interjú végén, hogy teljesen más irányra számított, mint amit végül a rendezők felvázoltak neki, ami viszont amennyire meglepő, olyannyira ösztönző is volt számára, mivel egy teljesen új színt vihetnek majd be a Star Wars univerzum filmes kánonjába.

Bár továbbra is a sötétben tapogatózunk, de az első visszajelzések a szakmai stáb részéről több mint kedvezőek idáig. A Ti várakozási listátokon hanyadik helyen áll jelenleg a Han Solo-kaland az összes közelgő Star Wars-film közül?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.