Hirdetés

Forest Whitaker a Star Wars: Rogue One stábjában

|

Hirdetés

Forest Whitaker jelenleg Denis Villeneuve sci-fijén, a Story of Your Life-on dolgozik, időközben pedig nagyon úgy néz ki, hogy Gareth Edwards-al is tárgyalásokat folytat az első Star Wars spinoffal kapcsolatban. Habár a szóban forgó szerep még kérdéses, a Variety információi szerint a színész már közel áll ahhoz, hogy leszerződjön a filmre, amelynek cselekménye A Sith-ek bosszúja és az Új remény közötti időszakban fog játszódni. A Star Wars: Rogue One a lázadók egy csoportját mutatja be, akik megkísérlik eltulajdonítani a Halálcsillag tervrajzait. A szereplőket illetően már biztosra tudjuk, hogy Felicity Jones a lázadók oldalán fog feltűnni, míg Ben Mendelsohn kapta a főgonosz szerepét. Rajtuk kívül Riz Ahmed-ra és Diego Luna-ra is számíthatunk, akik a pletykák szerint szintén az ellenállók oldalát erősítik. Gareth Edwards filmje 2016 decemberében érkezik majd a mozikba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.