Hirdetés

Forever - A Monsters rendezője újabb sci-fin dolgozik

|

Gareth Edwards a Monsters-szel bekerült a köztudatba, így a Legendary Pictures rá is bízta a Godzilla következő filmváltozatát. Ezen kívül egy másik projektje is készülőben van, amelyhez most már címet is köthetünk (Forever).

Hirdetés

Annyit már tudhatunk a sztoriról, hogy a egy robotokkal teli és emberekből hiányt szenvedő világban játszódik. A főszereplő egy kb. 5 éves gyermek, illetve egy robot, aki a galaxist járja, hogy rátaláljon az emberiség eredetére. Edwards a filmet egyfajta "robot Star Wars"-ként határozta meg. Timur Bekmambetov producer egy interjúban elhintett néhány apróbb infómorzsát: a forgatókönyvet Dante Harper írja, a rendezővel együtt még a csiszolnak rajta egy keveset, ami azt jelenti, hogy már nem kell túl sokat várni a kész könyvre. Harpernek még nincs leforgatott forgatókönyve, de több is már a gyártás folyamatában leledzik. A Warner berkeiben készül Tom Cruise főszereplésével az All You Need Is Kill, de az író dolgozott Asimov Alapítvány-adaptációján is, illetve a jövő év elején bemutatandó Hansel and Gretel: Witch Hunters is az ő keze munkája. Amint többet megtudunk a Foreverről, beszámolunk róla. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.