Hirdetés

Forgalmazót talált a Rumnapló

|

Régóta nem hallottunk a Bruce Robinson-féle Hunter S. Thompson: The Rum Diary című könyvadaptációról, amelyben Johnny Depp és Aaron Eckhart viszi a pálmát.

Hirdetés

Fontos és lényeges információval gazdagodtunk a Rumnaplóval kapcsolatban, vége a félelemnek, hogy esetleg nem jelenik meg, nem kap kiadást! A jogokat a FilmDistrict bitorolta el és szánt szándékában áll október 28-án ki is adni azt. A Rumnaplóban Paul Kemp (Johnny Depp) alkoholista, zülött újságíróként utazik Puerto Rico-ba, hogy felfedezze az ottani világ szépségeit, de leginkább a potom pénzért kapható rummal kerül szoros barátságba. A háttérben azonban sötétebb erők munkálkodnak, mint azt képzelné... A csapatban Johnny Depp és Aaron Eckhart mellett számítani kell Amber Heard-re és Giovanni Ribsi-re is, a hazai dátum még kétséges, de valószínűleg vagy egy nappal előbb kapjuk, vagy csúszik november 3-ra. Hamarosan kiderül!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.