Hirdetés

Forgatási anyagokon a Fekete Párduc

|

Már életjelet is adott magáról a jövő év egyik sikervárományos Marvel produkciója.

Hirdetés

A Marvel szemmel láthatóan nem pihen: miközben legnagyobb erőit lefoglalja a Bosszúállók: Végtelen Háború forgatása, hogy az első rész jövőre mozikba kerülhessen, közben nem feledkezett meg az egyedülálló hősök kalandjáról sem. Javában forgatják ugyanis az Amerika Kapitány: Polgárháborúban bemutatkozott Fekete Párduc (Chadwick Boseman) első kalandját.

Hirdetés

Persze sok mindent egyelőre nem látunk a Dél-Koreában (!!!) lőtt forgatási fotókon és videókon, minthogy a Párduc egy kék sportkocsi tetején utazik. (Hiába! A macskák szeretik nem rendeltetésszerűen használni a hétköznapi eszközöket.) A jelenetet vélhetően egy autósüldözéshez vették fel.

Maga a Fekete Párduc film története, amelyben a főhős T'Challanak a népe, Wakanda élére kell állnia, és elfogadnia saját vezető szerepét, miközben egy titokzatos alak bukkan fel a múltból önmagában nem rejt semmi eredetiséget és a Marvel sem ebben erős. hanem ahogy a bevett panelekkel, zsánerekkel zsonglőrködik. No meg a rendezőkkel, akik a saját víziójukat adhatják hozzá a Filmes Univerzumhoz. Jelenleg ez a direktor Ryan Coogler, aki a Creed - Apollo fiával, valamint A megállóval igen erős rendezői kézjegyekről tett tanúbizonyságot (és még mindössze 31 éves!!!), és hozta is onnan a kabalaszínészét, Michael B. Jordant egy bizonyos Erik Killmonger szerepére.

A film - ekkora stúdiófilmtől szokatlanul - jóformán csak afro-amerikai színészekből áll, Boseman és Jordan mellett olyan kiválóságok tűnnek fel benne, mint Forest Whitaker, Angela Basset, Lupita Nyong'o, valamint a Bosszúállók: Ultron korában már felbukkanó Andy Serkis és a Polgárháborúban beköszönő Martin Freeman. Ha a Marvel itt még jobban rámegy a politikai thriller vonalra, mint a legutóbbi két Amerika Kapitány-moziban, akkor egy újabb érdekes (és talán értékes) darabbal bővül a műfaj. A Fekete Párduc - a stúdiótól eddig szokatlan premier időpontban - 2018 február 18.-án engedi ki a karmait.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.