Hirdetés

Forgatási fotókon a Thor 2 (Update #2)

|

Amikor utoljára voltak forgatási képek, akkor az Alan Taylor általál vezényelt csapat egy erdőben forgatott. Most érkeztek újabb képek.

Hirdetés

Ezek a képek nem olyan izgalmasak, ezeken most nem egy mega giga csatát lehet látni egy idegen bolygón. A képek Londonban készültek, ahol állítólag 2 hetet fognak forgatni. A szinopszis szerint a "Thor: The Dark World"-ben Thor, a Bosszúálló kalandjait követi, ahogy azért küzd, hogy megmentse a Földet és a 9 Birodalmat egy sötét ellenségtől, ami öregebb, mint maga a világegyetem. Azért harcol, hogy helyreállítsa a rendet az egész kozmoszban. De egy ősi faj, amit a bosszúszomjas Malekith vezet, visszatér, hogy sötétségbe taszítsa a világegyetemet. Egy ellenséggel szemben, amivel Odin és Asgard sem tud szembeszállni, Thornak útra kell indulni az eddigi legveszélyesebb kalandjára, egy útra, ami megint összehozza Jane Fosterrel és arra kényszeríti, hogy feláldozzon mindent, hogy mindannyiunkat megmentsen. A képekért katt. tovább:

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.